Yacht udstyr WiFi mv.

Yacht Devices digitale sensorer til NMEA2000.

Yacht Devices er et firma der fremstiller en mængde trådløse adaptere, har du f.eks et NMEA2000 netværk og ønsker at se dine data på en mobiltelefon eller på en tablet så har Yacht Devices en adapter til dette.

N2K-WiFi

Hvis du ønsker at se marine data på din smartphone eller tablet, så vælg denne denne WI-FI gateway. Gatewayen kan forbinde kan forbinde et eksisterende netværk med et bestående, eller helt oprette sit eget netværk. Gatewayen er bi-directional, og kan ligeledes konvertere N2K til NEMA0183 og omvendt.  Siden med WEB instrumenter tillader visning i realtime af mange forskellige skibsdata.

N2K-USB

Denne gateway forbinder en PC med et N2K netværk.

 

0183-N2K

Denne adapter forbinder et NMEA0183 med N2K.

 

 

Tank adapter

Adapter til visning af tankindhold, kan programmeres til 7 forskellig typer væske, diesel, benzin vand, gråt vand, sort vand,mv..

 

Termometer

Adapter til visning af temperatur.

 

 

Fugtmåling

Adapter til måling af fugt og temperatur. Høj kvalitetssensor ±2 % Relativ fugtighed ±0.3 °C. Adapteren er en plug and play. Sæt den i N2K backbone’en så vil du kunne se data på alle dine instrumenter der er N2K kompatible.

Barometer

Barometer kan måle lufttryk i området 300 to 1100 hPa (mbar).
Sensoren er inde i adapteren. Mange kortplottere og digitale navigationsinstrumeneter er i stand til at vise data i form af grafer eller som trend indikation.

Motor til N2K

Gateway til Volvo Penta, BRP Rotax, SmartCraft (Mercury, Mercruiser) og J1939 motorer til N2K. Gatewayen kan vise omdrejninger, motor timer, køle etmperatur, batteri spænding, advarsler og alarmer, brændstof forbrug og andre data på din skærm eller kortplotter.

Display

Instrument display for NMEA 2000 netværk. Det viser skibets position, kurs og hastighed, vind og vejr data, vanddybde, log og trip, omdrejninger, batteri spænding mv.. Forudsat disse data er til rådighed.

 

Se hele kataloget fra Yacht Device her: Yacht_Devices_Catalog_2019_DK