Nyheder

Trade In

Vi har den store glæde at kunne fortælle jer at vi har lavet en aftale med Raymarine Danmark om at vi denne vinter kan tilbyde jer 25% i rabat hvis i vælger at udskifte jeres eksisterende navigations elektronik med noget nyt fra Raymarine.

Det foregår på denne måde at man kan bytte en plotter for en plotter, en pilot for pilot osv.

Hvis man endvidere poster et ”Før & Efter” billede, på sin Facebook eller Instagram med #Raymarine så får man et GRATIS LightHouse Søkort over Nord Europa.

Hvis der tale om udskiftning af andet end en plotter, men man allerede har en plotter som kører LightHouse 4, får man selvfølgelig også et Gratis kort.”

Ordren skal være os i hænde senest 31-10-2023.

Instrumentpaneler

Mangler du et nyt instrumentpanel, så kan BoatEl hjælpe dig. Vi fremstiller paneler fra bunden til det færdige resultat med og uden instrumenter. Trænger dit gamle instrumentpanel til et nyt look, men skal være nøjagtig samme størrelse, så kan dette også lade sig gøre med vores stor scanner, ingen opgave er for lille, maks. størrelse er dog 700*1300mm. Fremstillingen foregår på en moderne CNC fræser, panelerne fremstilles i Acryl 3-5-8mm. Slutprodukt enten sprøjtmales eller filmbelægges.

Panel-1

Paneler flybridge
Panel-4

Panel-2

Paneler salon
Simple dækplader

Boatcontrol

BoatControl er en boks som installeres i båden. Når boksen er installeret, kan du styre bådens el-panel fra din smartphone, tablet eller computer.

Tilsluttes BoatControl trådløst internet kan du styre bådens el-panel hjemme fra sofaen og fra båden. Ved hjælp af BoatControls app kan du kan du eksempelvis tænde for: lyset, varmen, køleskabet og dit NMEA2000 netværk. 

Appen virker selvfølgelig på båden ude på havet uden internetforbindelse. Boksen kommunikerer med appen på tre forskellige måder. Over internettet, via bådens Wi-Fi-netværk og ved hjælp af Bluetooth. Hvis en af forbindelserne ryger, tager en af de andre over, det sker helt automatisk. Læs mere her

 

Fejlvisning timetællerdisplay.

Viser timetællerdisplayet i dine instrumenter nogle mærkelige tal eller halve tal, så skal displayet udskiftes. Displayet udskiftes til en fast pris på kr. 500,- incl. moms excl forsendelse. Ring 4077 9210 for nærmere.

Vi kommer selvfølgelig gerne på Deres adresse/båd mod timebetaling og kørsel.

Eksempler

 

 

 

W2K-1-FAB-v6-SCREEN