Vindmåler Trådløs

3.969,35 kr.

Calypso Marine’s Ultrasonic bærbare vind instrument og datalogger er  nyudviklet, hvilket bringer top-notch ultralyd vindmålings teknologi til den mobile verden. Overkommelig, bærbar, uden bevægelige dele, IPX8, let at installere, nøjagtig, og åben for tredjeparts apps.

Ikke på lager

Kategori:

Beskrivelse

Calypso ultralyds Portable er en trådløs og selvdreven (Solar) Ultrasonic vindmåler, der forvandler din tablet/smartphone til et vind instrument og datalogger. Takket være en solcelle (ingen 12V forsyning påkrævet) og ved hjælp af den nyeste Bluetooth 4,0 (Bluetooth Low Energy), er data trådløs sendt til din enhed. Ingen ledninger er påkrævet, hvad der gør den let og nem at installere. På toppen af det, er enheden blevet testet til IPX8 (10 m dybde, 30min.), hvad der gør den unik for dens anvendelse på alle slags vandsport aktiviteter. De ekstra indbyggede sensorer (kompas, temperatur, gyroskop og accelerometer) giver yderligere markante egenskaber.

Flere apps er allerede kompatible til at blive brugt som display og datalogger takket være “Open for tredjeparter” Calypso’s politik: Calypso Anemotracker, iRegatta, Sailracer, Vaavud…. og andre udviklere, såsom Seamantec/Edo eller Sailmon arbejder allerede på gør den kompatibel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vindmåler Trådløs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.